Новина детально
28 листопада 2019 р.

В Одеському університеті внутрішніх справ зʹявиться регбійна команда (ФОТО)

Під час проведення в Одесі Кубка начальника Військової Академії з регбі-7, присвяченого Дню десантно-штурмових військ, на стадіоні одеської Військової академії були присутні чимало почесних гостей.

Одним з них був новий ректор Одеського державного університету внутрішніх справ - В'ячеслав Аброськін, призначений на цю посаду в жовтні нинішнього року.

В'ячеслав Васильович зацікавився олімпійським видом регбі і вже поставив завдання організувати в даному вузі регбійну команду, яка навесні наступного року виступатиме в Студентсько-молодіжній лізі Одеси, до слова, як і команда факультету підготовки фахівців десантно-штурмових військ Військової академії.

Напередодні відбулася зустріч ректора ОДУВС В'ячеслава Аброськіна з президентом і віце-президентом Федерації регбі Одеської області - Олегом і Віталієм Етнаровичем відповідно, під час якої сторони прийняли рішення про взаємодію між вузом і ФРОО.

Як повідомив прес-службі Федерації регбі Одеської області Олег Етнарович, ОДУВС буде забезпечений необхідним для заняття регбі інвентарем і тренерськими кадрами, вуз надасть інфраструктуру і створить умови для проведення тренувань.

Додамо, що презентацію регбі в ОДУВС і перші тренувальні заняття планується провести вже наступного тижня.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»