Новина детально
03 листопада 2022 р.

Артек провів майстер-клас та міні турнір з регбі-5 для Керецьківської територіальної громади

Міжнародний дитячий центр «Артек» за підтримки Федерації регбі України, Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі та Посольства Франції в Україні, дбають про те, щоб популяризувати серед дітей активний та здоровий спосіб життя та культивувати дитяче регбі-5 серед молоді.

Нещодавно МДЦ «Артек» завітав з візитом до Кушницької ЗЗСО І-ІІІ ступенів для того, щоб дати майстер-клас для учнів шкіл Керецьківської територіальної громади по регбі-5. До речі, хлопці та дівчата вперше грали в цю яскраву та креативну командну гру. Проводили майстер-клас професіонали та справжні майстри своєї справи Павло Пінчук – керівник відділу спорту, туризму та скаутингу та інструктор з фізкультури дитячої співдружності «Artek.UA на Закарпатті» Кирило Мірошніков.

Діти та тренери дуже старалися - це було видно по тому, як вони завзято грали, з полум’ям в очах та була боротьба за кожен сантиметр поля. Тренери зі шкіл сіл Керецьки, Березники, Кушниця та Лесичово були дуже вражені впертістю та жагою до перемоги своїх дітей. Вони просто не очікували, що їх підопічні будуть так наполегливо йти до своєї мети. Загалом гра прийшла дуже весело та захоплююче.

Після майстер-класу організатори нагородили команди та найкращих гравців. Подарунки та медалі передали МДЦ «Артек» Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі та Посольство Франції в Україні. Для подальшої популяризації регбі-5, Федерація регбі України надала учасникам майстер-класу набори для гри в регбі та м’ячі.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»