Новина детально
30 листопада 2021 р.

ЗАПРОШУЄМО ДО УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ КОМАНДИ З РЕГБІ «ТЕХ-А-С»

Державний біотехнологічний університет є вищим навчальним закладом, який готує не лише висококваліфікованих фахівців, а й справжніх лідерів – різносторонньо розвинених особистостей, які прагнуть як духовного, так і фізичного розвитку. Тому не дивним є зацікавленість викладачів та студентів університету в популяризації такого виду спорту як регбі.

Чому регбі так стрімко завойовує студентські симпатії? Невже можливість набити синців, як мінімум, або ж отримати серйозну травму є такою привабливою перспективою для більшості гравців? Відповідь проста : лідерські якості особистості завжди прагнули виплеснутися назовні: амбіції, сила, наполегливість, цілеспрямованість, жага перемоги – все те, що дає гра. Саме тому наш університет, прагнучи виховати сильних духом та тілом особистостей, ще з 2002 року долучився до цієї спортивної гри і має у своєму активі постійну чоловічу команду, які ціною наполегливих тренувань під керівництвом тренера Миколи Володимировича Кірсанова досягли успіхів.

Пропонуємо студентам долучитися до розвитку спорту в університеті та стати частиною однієї команди «ТЕХ-А-С» і запрошуємо на мотиваційну онлайн-зустріч, яка відбудеться 01.12.2021 р. о 17:00. Про особливості гри та можливість подальшої великої спортивної кар'єри будуть розповідати капітан жіночої збірної України з регбі-7 Суркова Ольга та студенти нашого університету Бочаров Матвій та Черняченко Сергій, які досягли значних досягнень в спорті, граючи в студентські роки в РК «ТЕХ-А-С» (Харків), та перейшли до однієї з найвідоміших команд України з регбі, багаторазових чемпіонів України - команди «Олімп» (Харків).

Посилання на онлайн-зустріч: https://meet.google.com/toz-bjxb-chd

btu.kharkov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха