Новина детально
24 листопада 2021 р.

Понад 350 представників спорту з різних країн світу обговорили питання фізичної підготовки спортсменів

В режимі онлайн відбулася 18-а зустріч циклу 20-ти науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів та фахівців з організації та управління спортом, який реалізується за ініціативи Національного олімпійського комітету України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Тема онлайн-семінару: «Фізична підготовка спортсменів: розвиток координаційних та швидкісних здібностей, спритності та гнучкості», лектором якої виступив доктор педагогічних наук, професор олімпійського інституту НУФВСУ, співголова комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимир Платонов.

Участь у вебінарі взяли понад 350 представників спорту з України, Білорусії, Казахстану, Латвії, Литви, Туркменістану, Узбекистану.

Нагадаємо, в рамках науково-освітніх зустрічей учасники вже встигли отримати багато цікавої та корисної інформації про систему багаторічної підготовки спортсменів, метаболічні засоби супроводу процесу підготовки юних спортсменів, значення різнобічної рухової підготовки в спорті, історію та сучасність олімпійського руху в Україні, розвиток силових і швидкісно-силових якостей в системі фізичної підготовки спортсменів, застосування спеціального інвентарю та обладнання для розвитку силових, швидкісно-силових якостей та координації, сучасну систему психологічної підготовки спортсменів, психолого-педагогічні аспекти організації співробітництва в системі «тренер – юний спортсмен – батьки», відновлення та підходи до профілактики стомлення в спорті та багато іншого.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського