Новина детально
07 листопада 2016 р.

Молодіжна ліга: у фіналі "Академія" зіграє з "Політехніком"

5-6 листопада в Одесі пройшли півфінальні матчі молодіжного чемпіонату України.


"Політехнік" (22) 34:19 (14) Збірна Центрального регіону

Стартовий відрізок зустрічі пройшов у відкритій боротьбі. Команди шукали свою гру і припускалися помилок, що привело до обміну спробами з точними реалізаціями. Після цього підопічні Олега Осадчего налагодили командні дії і заволоділи ініціативою. Ще тричі "Політехнік" через край приземляв спроби в заліковому полі суперників. Гравець господарів впорався з двома реалізаціями і приніс три додаткові очки ударом зі штрафного. Гості не опустили руки і на останній хвилині капітан Збірної Центрального регіону індивідуальними діями скоротив відставання - спроба і конверсія (22: 14).

Другий тайм команди почали менш активно і провели 20 хвилин в позиційній боротьбі. І знову атаки віялом через вінгера привели ще до двох приземлень "овального". Дмитро Продіус відзначився покером в матчі і приніс "Політехнікові" 20 очок. Гості відповіли спробою під завісу матчу, продавивши оборону одеситів потужними діями форвардів.

"Академія" (20) 32: 15 (0) Збірна Західного регіону

Перший тайм повністю пройшов під диктування одеситів. "Академіки" велику частину часу володіли м'ячем і частіше виявлялися на половині поля суперників, організували два занесення точними реалізаціями і два штрафних. Гостей підводив індивідуальний брак, що перешкоджав розвитку атак. Підопічні Дмитра Федишина надійно діяли в обороні і пішли на перерву, зберігши шанси для своєї команди (20:0).

У другій сороко хвилинці активно діяти почали регбісти Збірної Західного регіону. Раз по раз, прориваючи лінію оборони опонентів, гостям вдалося приземлити дві спроби, забити реалізацію і штрафний. Одесити відповіли двома заносами і точною конверсією. Переконлива перемога "Академії", що принесла команді путівку у фінал.

12 листопада у фіналі "Академія" зіграє з "Політехніком".

Credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського