Новина детально
25 вересня 2016 р.

Поразка української команди від поляків у стартовому матчі чемпіонату Європи


Напередодні зустрічі поляки висловлювали затятий намір взяти реванш у збірної України за останні дві поразки в минулому сезоні та й статистика протистоянь обох команд була на користь української команди, яка лише одного разу поступилася полякам. 

На жаль, тринадцята зустріч між національними збірними командами Польщі та України стала не вдалою для нас.


Отож, як все було. З перших хвилин регбісти національної команди Польщі заволоділи м'ячем і діяли першим номером по ходу всього протистояння. При активній підтримці рідних трибун поляки більшу частину часу контролювали ігровий «снаряд» і змушували гостей оборонятися і порушувати правила.

У підсумку в старті першого тайму після фолу українців «червоно-білі» відкрили рахунок зустрічі точним ударом зі штрафного. Трохи пізніше пішла жовта картка Валентину Литвиненко за порушення поблизу залікового поля і в меншості Україна пропустила єдину в матчі спробу.

До перерви поляки забили ще два пенальті і завершили перший тайм з комфортною перевагою в рахунку - 16: 0.

Друга половина пройшла у наполегливій ​​позиційній боротьбі. Збірної України ніяк не вдавалося організовувати багатофазні атаки. Суперники перевершували підопічних Валерія Кочанова в сутичках і не раз відбирали м'яч в коридорах. Наприкінці гри, ще два точних штрафних принесли господарям перемогу з рахунком 22: 0.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха