Новина детально
02 вересня 2013 р.

Збірна України займає третє місце на молодіжному чемпіонаті Європи

Збірна України завоювала бронзові медалі молодіжного чемпіонату Європи в Чехії , обігравши у матчі за 3- е місце Швейцарію.

Підопічні Олександра Мигунова і Дмитра Федишина почали з місця в кар'єр і вже в дебюті зустрічі вийшли вперед. Рахунок точним ударом зі штрафного « розмочив » Мирослав Шуляк (3:0). Після чого Україні, незважаючи на перевагу, знадобилося фактично півгодини, щоб ще раз розкрити оборону Швейцарії. Стовп Віталій Качанов зумів проломити захист суперника і приземляти м'яч у заліковці (8:0). Реалізація Шуляка 10:0. А під завісу першого тайму підопічні Олів'є Ехаінтре отримали спробу в «роздягальню». Дубль Віталія Кочанова (15:0) і точна конвертація Шуляка (17:0).

Друга половина матчу почалася з того, що швейцарцям вдалося скоротити відставання в рахунку. Спробу до свого активу записав вийшовший на заміну нападаючий Бенжамін Жоллісент ( 17:5 ). На що 10 хвилин по тому українці відповіли заносом Владислава Шпильового та штрафним Шуляка (25:5). А на 63-й хвилині стався неприємний інцидент, в результаті якого команди догравали матч 14 на 14. Жюльєн Перрушо та Владислав Шпильовий отримали червоні картки. Втім, від зміни кількості регбістів, якість гри нашої команди не знизилося. Всього через 6 хвилин після вилучень Андрій Дрьомов наростив перевагу збірної України до 25-ти очок (30:5). Мирослав Шуляк реалізацію не забив. Проте в самій кінцівці зустрічі капітан нашої збірної виправився і двічі вразив ворота швейцарців з пенальті (36:5).

Україна - Швейцарія 36:5 (17:0)
Спроби : Качанов -2 , Шпильовий , Дрьомов - Жоллісент;
Реалізації: Шуляк -2 ;
Штрафні : Шуляк -4.

Таким чином, Україна виконала завдання, і другий рік поспіль стала володарем бронзових нагород молодіжного чемпіонату Європи.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського