Новина детально
21 березня 2017 р.

«Ксантос» - володар першої путівки в плей-офф чемпіонату з регбі-5

    18 березня в спортивному залі СКА відбувся четвертий раунд групового етапу першості Одеси з тег-регбі серед шкільних колективів дивізіону «ім. Отамана Головатого».

    Чим ближче фінал групового етапу чемпіонату Одеси з регбі-5, тим гостріше боротьба за путівки в плей-офф і тим важливіше кожне турнірне очко. 18 березня в залі СКА фаворити дивізіону імені отамана Головатого підтвердили свій статус фактично вирішивши завдання виходу до фінальної частини.

    Аутсайдер шістки "Леонід Шелестович" продовжив низку поразок, поступившись «Кіріаку Костанді» (школа №263) 0:15 і «Карло Боссолі» (інтернат №2) 0:40. Другі матчі для «Костанді» і «Боссолі» склалися менш вдало, команди програли лідерам підгрупи. Регбісти НВК №263 зазнали великої поразки від «Еммануїла Ксантоса» 0:35, а вихованці спортивного інтернату №2 не зуміли здолати «Амброзіо Даньіні» (школа №86) (5:10).

    Головна інтрига туру - чи зуміє «Франц Фраполлі» нав'язати боротьбу «Ксантоса» і «Даньіні» в боротьбі за вихід у фінал. Однак, лідери протистоянь підтвердили свій статус. Спочатку «Фраполлі» зазнав поразки в грі з підопічними Романа Гуцана з рахунком 0:25, після поступився «Даньіні» 5:25.

    «Еммануїл Ксантос» продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю і забезпечив собі місце в плей-офф, кращим гравцем туру визнали Катерину Постарніченко - лідера «Ксантоса», яка відзначилася найкрасивішим заносом дня.

    Результати ігор:

«Франц Фраполлі» 5:25 «Амброзіо Даньіні»

«Кіріак Костанді» 0:35 «Еммануїл Ксантос»

«Леонід Шелестович» 0:40 «Карло Боссолі»

«Франц Фраполлі» 0:25 «Еммануїл Ксантос»

«Леонід Шелестович» 0:15 «Кіріак Костанді»

«Карло Боссолі» 10: 5 «Амброзіо Даньіні»

   Четвертий раунд першості міста з регбі-5 в дивізіоні «ім. Отамана Чепіги» відбудеться 25 березня.


http://credo63.com



















 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха