Новина детально
14 жовтня 2013 р.

«Олімп» відстояв титул чемпіона України

У матчі-відповіді фінальноїзустрічі чемпіонату України з регбі-15 харківський «Олімп» обіграв одеський «КРЕДО- 1963» і захистив титул.

У дебюті зустрічі команди обмінялися точними штрафними і в цілому, стартові десять хвилин на полі була рівна гра. Поки у всій красі проявив себе кращий бомбардир чемпіонату Олег Косарєв. Захисник харків'ян здійснив індивідуальний прохід по краю, який увінчав спробою з реалізацією 10:3. А трохи згодом 13-й номер «Олімпу» збільшив перевагу «тигрів» ударом зі штрафного 13:3. Такий рахунок тримався фактично до кінця першої половини матчу. Аж доки на 38-й хвилині підопічні Валерія Кочанова організували «спробу в роздягальню»: сформувавши мол в п'яти метрах від заліковки «КРЕДО», господарі протаранили захисні редути «червоно-білих», а Олександр Ломакін приземлив «овального» в місті суперника 18:3. Олег Косарєв з реалізації не схибив - 20:3.

Перерва пішла гостям на користь. Вже в дебюті другого тайму «кредовці» організували спробу - це Віталій Крамаренко в потужому ривку прорвався в заліковку чемпіонів по краю, але без реалізації (20:8). У цілому, в другому таймі грі вирівнялася, а часом «КРЕДО» виглядав цікавіше в атаці. Щоправда, отримати з цієї активності дивіденди одеситам так і не вдалося. Підвела точність б'ющого. За весь матч Артем Кулік не використав мінімум чотири можливості вразити ворота «Олімпу» зі штрафних. На відміну від Олега Косарєва, який закінчив гру зі стовідсотковим показником влучень у ствір. У другій половині матчу кікер чемпіонів двічі точно пробивав зі штрафних. У підсумку 26:8 - перемога «Олімпу» , який оформив шостий поспіль і восьмий в історії титул чемпіонів України з регбі-15.

«Олімп» (Харків) - «КРЕДО-1963» (Одеса) 26:8 (20:3)
Спроби: Косарєв, Ломакін - Крамаренко;
Реалізації: Косарєв-2;
Штрафні: Косарєв-4 - Кулік.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського