Новина детально
13 вересня 2013 р.

Збірна України готуватиметься до чемпіонату Європи в Києві

14 вересня в Києві на стадіоні «ВВС» стартують навчально-тренувальні збори (УТС) національної команди України напередодні другого туру Гран-прі Європи з регбі-7.

На УТС до столиці наставник «жовто-синіх » Олег Залізний викликав 19 гравців. Головною несподіванкою стало включення в розширений склад захисника «Лідерса» Євгена Залевського. Для 21-річного гравця - це перший виклик у національну команду в кар'єрі. Також відзначимо, що через травму збірній не зможе допомогти півзахисник Микола Делієргиев. 

Склад збірної України: Сергій Церковний, Олег Косарєв, В'ячеслав Пономаренко, Максим Кравченко, Володимир Войтов, Олександр Цапенко, Сергій Гарькавий, Максим Чураєв (всі «Олімп», Харків), Денис Масюков, Едуард Вертилецький, Павло Масюков, Тарас Марченко, Євген Залевський (всі «Лідерс», Одеса), Олексій Новокрещьонов («Кубань», Краснодар), Сергій Янчій («Булава», Таганрог), Віталій Краснодемський, Руслан Радчук (обидва «Стріла-Агро», Казань), Олексій Лєщенко, Мирослав Шуляк (обидва «Оболонь-Університет», Хмельницький). 

Зазначимо, що збори завершаться в четвер 19 вересня, після чого тренерський штаб команди оголосить остаточний список на турнір із 12-ти регбістів.

До слова , гравці «Олімпу» і «Лідерса» викликані на збори пропустять півфінали Кубка України з регбі-15. А Віталій Краснодемський не зіграє в матчі «Всіх зірок» чемпіонату Росії .

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»