Новина детально
19 червня 2022 р.

ЕКС-РЕГБІСТ ОДЕСЬКОГО «ПОЛІТЕХНІКА» МОЖЕ ПЕРЕБУВАТИ У ПОЛОНІ НА НЕПІДКОНТРОЛЬНІЙ УКРАЇНІ ТЕРИТОРІЇ

Rugby.od.ua вже писав про те, що одеський регбіст, колишній гравець «Політехніка» Ваган Мосинян, який воював на передовій, був захисником Маріуполя, перестав виходити на зв’язок з рідними 2 квітня. Усією країною ми намагалися знайти Вагана, але тривалий час зробити цього не вдавалося: не було жодних зачіпок, жодної можливості поспілкуватися будь з ким з його найближчого оточення у Маріуполі.

І от, після важких місяців очікування та найжахливіших думок, нарешті з’явилася надія на те, що Ваган живий.

За словами матері хлопця, його персональні дані (нехай і з помилками у імені та по-батькові) є у списку тих, хто опинився у полоні, та знаходиться, судячи з усього, на території так званої ДНР.

У списку полонених Ваган Мосинян перебуває під номером 1305, де також зазначено, що він народився 13 березня 2000 року та є уродженцем Одеси. Це дійсно дата народження нашого воїна.

Перевірити інформацію та якось її доповнити наразі неможливо, але ми продовжуємо слідкувати за перебігом подій, сподіваємося, що наш земляк, наш герой живий та здоровий, що після чергового обміну полоненими він повернеться до України. Тримаємо кулаки!

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха