Новина детально
18 вересня 2013 р.

Антон Бойко: «Виходячи з наших реалій , хлопці виступили задовільно»

Наставник збірної України U-17 Антон Бойко підсумував виступ наших юніорів на чемпіонаті Європи в Литві.

«Поразка - це теж результат. Тим більше що на даному етапі рахунки мене особливо не хвилювали, та й вимагати від хлопців чогось надприродного не було сенсу. Після літнього відпочинку і без належної передсезонної підготовки з 2-х денним збором - яке місце можна було планувати? Так ми програли Росії 77:0 і поступаємося цієй збірній за всіма параметрами. У підборі гравців, фізичної та технічної підготовці, організації та ігровому багажі. Приміром кількість ігор у сезоні в нас 6-10, у Росії 25-30. Однак при належній підготовці ми і з ними можемо боротися».

«Після проведених двох тренувальних днів були внесені зміни в складі, і команда підійшла до гри з Литвою в бойовій готовності. З перших хвилин ми володіли ініціативою, повели 6:0, але потім прикрі помилки і на перерву пішли з рахунком 25:6 на користь господарів. У другому таймі ініціативою володіли литовці переграючи нас у відкритій грі, але переламавши хід гри наші нападники постійно перебували на половині суперника. Поклавши 4 спроби, ми виграли другий тайм 26:14, але в підсумку - 40-30 на користь Литви. Втім, ми можемо боротися і перемагати Литву, однак цього разу нам не вистачило зіграності і ігрової дисципліни».  

«Виступом збірної в цілому я задоволений. Турнір показав наші мінуси і те над чим потрібно працювати. Хоча тут же була видна проблема і якості чемпіонату України. Що стосується складу, визначилися основні ігрові позиції, налагодилися стосунки в колективі, визначені лідери команди, а й також виявлені вакантні місця в складі, які сподіваюся, будуть заповнені після двох, що залишилися турів Чемпіонату України серед юнаків 1996-97 р.н.».

«Варто зазначити ряд гравців, які заслужили похвалу: нападники Шкляров Олександр (ОДЮСШ, Одеса), Шило Іван (ДЮСШ, Ірпінь), Дергачьов Іван (ОДЮСШ-«Спартак», Донецьк), півзахисника сутички Касютіча Олександра (ОДЮСШ-«Спартак», Донецьк), тричвертні Дедешко Олексія (ОДЮСШ-«Спартак», Донецьк) і Волкова Дениса (ДЮСШ, Ірпінь)».
 
«Моя думка - хлопці виступили задовільно виходячи з наших реалій. З 26-ти спортсменів, 11 чоловік 1997 року народження. Наприклад у Росії таких гравців всього два. Тренерський штаб включав в себе одного тренера і менеджера Кірсанова Дмитра, тобто ні другого тренера, ні лікаря . Не знаю, вплинуло б присутність останніх на результат, але факт залишається фактом. Функції лікаря виконував я, а Дмитро - тренера сутички, за що йому величезне дякую. Сподіваюся, що надалі у нас будуть можливості для проведення повноцінної підготовки до чемпіонату Європи 2014».
 
Нагадаємо, що збірна України, як і минулого року, посіла четверте місце.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»