Новина детально
28 жовтня 2019 р.

Жіноча збірна Одеси - новий чемпіон України з регбі-7

На одеському стадіоні «Академія Спорту» вперше в історії українського регбі відбувся «золотий матч» жіночої Суперліги з регбі-7: збірна Одеси зустрічалася з київським «Авіатором».

Нагадаємо, що в першому і другому турі підопічні Христини Катилової програли своїм головним конкуренткам в боротьбі за титул, а в третьому і четвертому здобули перемогу, в результаті чого команди завершили турнір з однаковою кількістю набраних очок.

ЗБІРНА ОДЕСИ - АВІАТОР Київ - 17:12 (7:12)

27 жовтня 2019 року. Одеса. «Академія Спорту»

Спроби: Крижанівська-2, Суркова - Сторч, Данько.

Реалізації: Суркова - Мазур.

Як це трапляється з регулярністю маятника, спочатку одеситки лише намагалися знайти свою гру, пропустивши дві спроби (Сторч, Данько) і реалізацію (Мазур), поступаючись «Авіатору» в середині першого тайму з рахунком 0:12 ...

Господарки вчасно переломили хід поєдинку, відзначилися спробою і реалізацією (7:12), а в другому таймі ще двічі «розписалися» на заліковому полі киянок.

Таким чином, завдяки двом спробам Крижановської, одну спробу і реалізації Суркової, збірна Одеси здобула перемогу з рахунком 17:12 і завоювала «золото» чемпіонату України.

Чемпіонками України в складі збірної Одеси стали: Анастасія Бардика, Катерина Ткаченко, Ольга Суркова, Марина Бородіна, Христина Катилова, Анастасія Крижанівська, Оксана Пасічко, Марія Яковишена, Поліна Жулкевська, Карина Храмова, Тетяна Тарасюк, Анастасія Кузьміна, Анастасія Дегтяренко, Оксана Колінько, Ірина Байкулов і Катерина Здоренко.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського