Новина детально
20 червня 2022 р.

Регбійний клуб «Київські Соколи» посів пꞌяте місце на турнірі з регбі-7 в межах United World Games

Регбійний клуб «Київські Соколи» посів пꞌяте місце, зупинившись в кроці від медалей на турнірі з регбі-7 в рамках United World Games.

Саме прикре те, що хлопці програли в 1/4 фіналу третій команді з нашої групи, яку напередодні спокійно обіграли. Але далось взнаки відсутність тренувань і фізичне виснаження. В дітей просто не вистачило сил грати другу гру в жахливу спеку! Поступилися лише в одну спробу на останній хвилині.

Потім ще був спеціальний матч між країнами, діти яких перебувають постійно під обстрілами. Україна - Ізраїль 28:0 на користь наших хлопців.

За результатами турніру, команда з України одноголосним рішенням журі, на чолі з представниками Англії та Південної Африки, була визнана найбільш технічною командою турніру і вручили відповідні медалі!

Окрім того, на церемонії відкриття організатори запустили нашу делегацію з України першою з усіх учасників. Одразу після господарів! Весь стадіон вітав українських дітей стоячи зі сльозами на очах!

Це мали змогу бачити глядачі з усього світу!

Шалену підтримку з боку всіх учасників та організаторів ми відчували протягом всього турніру!

Дякуючи спільним зусиллям, світ знову почув про Україну і висловив свою підтримку та захоплення від того, що всупереч війні, українські діти продовжують грати в регбі на високому рівні та гідно представляють свою країну на міжнародній арені!

Україна є гідним членом великої світової регбійної сім’ї!

Дякуємо хлопцям за чудову гру! Впевнені, що попереду ще багато перемог!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»