Новина детально
30 вересня 2013 р.

«КРЕДО-1963» і «Олімп» - бойова нічия в Одесі

29 вересня на одеському «Спартаку» відбувся перший фінальний матч сезону вищої ліги чемпіонату України з регбі-15.

«КРЕДО- 1963» підійшов до цього протистояння в ролі аутсайдера, але спростував цей статус, продемонструвавши відмінну гру і був близький до перемоги. Програючи 0:9 по ходу першого тайму (три штрафних Косарєва), одесити зуміли не тільки відігратися, а й вийти вперед: спробою відзначився Денис Масюков, а Артем Кулік забив два пенальті. 11:9 - перерва.

У дебюті другого тайму Косарєв зі штрафного вивів чемпіонів вперед (11:12). А вже в атаці у відповідь «КРЕДО» отримав відмінний шанс вийти вперед перевагу: Давид Даушвілі заблокував м'яч після виносу захисниками «тигрів», підібрав його, але, мабуть, не повірив у таку удачу і впустив «овального» вже в заліковці «Олімпу». Однак такий поворот подій не вибила «червоно-білих» з колії і через кілька хвилин вони організували разючу атаку: Євген Чайка немов танк протягнув м'яч метрів 20 з декількома гравцями суперника на плечах, Віктор Гуленко підхопив ігровий снаряд і прискорившись по правому флангу вивів Тараса Марченко на вільну заліковку. Стадіон вибухнув радісними криками вболівальників, а Артем Кулік забив реалізацію і на табло вже 18:12 на користь «КРЕДО- 1963». Втім, утримати здобуту перевагу одеситам не вдалося.

До кінця матчу Олег Косарєв ще двічі вражав ворота господарів поля ударами зі штрафних, останній з яких він забив вже у доданий час. У підсумку 18:18 - сенсаційна за прогнозами, але не по грі нічия. Таким чином , доля чемпіонського титулу сезону 2013 вирішиться 6 жовтня в Харкові.

«КРЕДО-1963» (Одеса) - «Олімп» (Харків) 18:18 (11:9)
Спроби: Д. Масюков, Марченко;
Реалізація: Кулік;
Штрафні: Кулик-2 - Косарєв-6.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха