Новина детально
07 липня 2016 р.

«Календар 2016/17 затверджений на 90%»

«Це щорічна Асамблея, на якій представляється стратегічний план розвитку на чотири роки і затверджується календар міжнародних змагань. Ми досягли нашої мети для України на 90%. Єдине, що залишилося - це узгодити виїзний матч чоловічої збірної України проти Швейцарії. Безпосередньо з Федерацією регбі Швейцарії домовитися нам не вдалося. Будемо визначати дату за посередництва Rugby Europe».

«У цьому році українська національна команда зіграє перший матч на виїзді з Польщею, потім вдома проти Нідерландів. Заключна гра 2016 року відбудеться в Молдові. За попередньою домовленістю 1 або 2 квітня, проведемо матч в Одесі проти Португалії. У місті буде традиційна гуморина, і одесити із задоволенням проведуть якусь частину свого святкового часу на стадіоні».

«Слід сказати, що під час засідання були внесені також зміни до статуту Rugby Europe, які були прийняті одноголосно. На Асамблеї також вівся діалог, присвячений подальшому розвитку цієї популярної гри. З нашої точки зору проведення молодіжного чемпіонату Європи U18 на початку квітня, трохи незручно для більш північних і східних країн. Через кліматичні умови немає можливості нормально підготувати команду. Але це складні процеси, які поки позитивного результату на жаль немають, хоча ми і ще раз надали наші пропозиції. Було б краще перенести турнір на більш пізні терміни, наприклад, на травень».

За попередньою інформацією стартовий матч нового сезону чемпіонату Європи Польща - Україна відбудеться 24 вересня.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»