Новина детально
25 листопада 2013 р.

В Ірландії відбувся конгрес IRB

На минулому тижні в Дубліні пройшла конференція Міжнародного регбійного Союзу за участю глав федерацій всіх країн, що входять в число членів IRB.

Про питання, які розглядалися на конгресі, розповів президент Федерації регбі України Владислав Булгаков.

«Це була робоча зустріч 118 глав регбійних федерацій різних держав , на якій піднімалося багато питань. Україна разом з іншими країнами другого ешелону світового регбі звернулася до IRB з проханням більше приділяти уваги проблемам, які у нас існують. Збірні , що знаходяться в ТОП-20 світового рейтингу , пішли у розвитку дуже далеко. Ці національні команди регулярно проводять тестові матчі і відповідно майстерність їх регбістів зростає. Нам же доводиться задовольнятися п'ятьма іграми Кубку Європейських Націй в році. Враховуючи, що і так в класі ми значно поступаємося провідним світовим регбійний державам, то при наявності такого маленького кількості міжнародних матчів цю різницю скоротити взагалі стає не реально. Зараз ми намагаємося отримати підтримку IRB, в тому числі і фінансову, на організацію турніру між клубами Росії, України, Грузії та Румунії. Виключно за рахунок однієї збірної популяризувати регбі в країні дуже складно. Тому наявність такого змагання допомогло б не тільки розвитку нашого виду спорту, але і прогресу безпосередньо самих команд», - підсумував Владислав Євгенович.

Відзначимо, що 28-29 листопада в Парижі відбудеться конференція FIRA-AER, на якій також будуть розглядатися питання розвитку регбі в європейських країнах.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського