Новина детально
18 листопада 2013 р.

Збірна України в гостях обігрує Чехію

У матчі 8- го туру Кубка Європейських Націй збірна України на виїзді переграла Чехію.

Підопічні Олега Залізного вже в першій серії атак зуміли зламати оборону чехів і кращий бомбардир «жовто-синіх » Олег Косарєв спробою по краю відкрив рахунок у грі 0:5. Трохи згодом Петр Чижек ударом зі штрафного зумів скоротити відставання 3:5. Україна відповіла на це ще одним заносом: після коридору близько заліковки господарів поля, гості сформували мол і дійшли до «міста» чехів, де «овального» приземлив Микола Олександрюк 3:10. Реалізація Олега Косарєва 3:12. До перерви рахунок більше не змінювався. Більше того, цифри 3:12 горіли на табло до самої кінцівки зустрічі. Тільки за 5 хвилин до фінального свистка Віталій Краснодемський зумів знайти пролом в обороні підопічних Мартіна Кафки і покласти спробу по краю 3:17. Однак незадовго до фінального свистка «левам» все ж вдалося здобути бонус захисту завдяки заносу Мілана Йірмана та реалізації Мартіна Шнайдера - 10:17 .

Чехія - Україна 10:17 (3:12)
Спроби: М. Йірман - Косарєв, Олександрюк , Краснодемський;
Реалізації: Шнайдер - Косарєв;
Штрафний: Чижек.

Завдяки перемозі Україна набрала 19 очок і впритул наблизилася до збірної Польщі , яка йде на 3-му місці. Чехія вже «де факто» покидає дивізіон «1В».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського