Новина детально
20 червня 2013 р.

Владислав Булгаков: «Україна ще не сказала свого слова в Європі»

Глава Федерації регбі України Владислав Булгаков прокоментував виступ жіночої збірної України на Гран-прі Європи з регбі-7.

«Результат негативний, однак, цьому є пояснення у вигляді великої кількості травмованих гравців. Звичайно, ми сподівалися на те, що команді вдасться зберегти прописку, але на жаль не вийшло. Зараз ми хочемо, щоб тренерський штаб збірної провів аналіз виступу на чемпіонаті Європи і відзвітував за виконану роботу ».

«Звичайно, з кожним роком рівень регбі в Європі зростає, і країни все більше приділяють часу цьому виду спорту. Тим не менше, наші дівчата просто зобов'язані повернутися до ТОП-12. Іноді потрібно зробити крок назад, щоб потім зробити два кроки вперед. Тому Україна ще не сказала, свого слова в Європі ».

Також Владислав Євгенович не обійшов стороною і внутрішній чемпіонат.

«Зусиллями лише керівництва Федерації підняти рівень національної першості неможливо. І якби в цьому сезоні ми не запросили казахські команди «Олімп» та «Алмати», у «Отради» взагалі б не було конкурентів. Тому всі хто зацікавлений розвивати український жіночий регбі, повинні в першу чергу працювати на місцях і підвищувати рівень майстерності своїх колективів. Тільки коли кожен буде зацікавлений у розвитку своєї команди і вживати для цього відповідних заходів, ми отримаємо більш сильний внутрішній чемпіонат », - підсумував Владислав Булгаков.

Нагадаємо, що жіноча збірна України з регбі-7 опустилася до дивізіону «А» після року проведеного в елітній підгрупі Гран-прі Європи.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського