Новина детально
18 червня 2013 р.

Дмитро Кірсанов: «Якщо не буде зростання команд і рівня чемпіонату, ми не зможемо претендувати на лідируючі позиції»

Наставник жіночої національної команди України Дмитро Кірсанов прокоментував виступ збірної України на Гран-прі Європи в Іспанії.

«Іспанія прекрасна країна і про турнір нічого поганого сказати не можу, хоча і було досить спекотно. Втім, якщо говорити про гру збірної, то головна проблема одна - непідготовленість деяких гравців. Багато дівчат, вперше грали на такому рівні, і без необхідного досвіду їм було дуже важко. Тут мова йде навіть не про помилки або формування складу, а про те, що ряд виконавців не відповідають рівню ТОП-12. У плані фізичному, тактичному та технічному регбістки «Фенікса» на голову слабше гравців «Отради». Не можуть 5 людей витягнути всю команду. Вони теж люди і, безсумнівно, відіграти весь турнір без замін не в силах. А рівноцінної підміни одеситкам немає ».

«Наш результат - це відображення сили внутрішнього чемпіонату і проблем клубів. Якщо ми не виправимо цю ситуацію, думати про потрапляння на якісь великі міжнародні форуми просто немає сенсу. Якщо не буде прогресу гравців і підвищення майстерності регбісток, а як наслідок зростання команд і рівня чемпіонату, то ми не зможемо претендувати на якісь лідируючі позиції у ТОП-12. Більше того, ризикуємо і зовсім залишитися в дивізіоні «А» ».

Нагадаємо, що за підсумками торішнього Гран-прі, Україна посіла шосте місце і зупинилася в кроці від потрапляння на Кубок Світу з регбі-7.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»