Новина детально
18 червня 2013 р.

Капітан жіночої збірної України Ольга Блануца впевнена в тому, що Україна не заслужила вильоту в дивізіон «А».

Капітан жіночої збірної України Ольга Блануца впевнена в тому, що Україна не заслужила вильоту в дивізіон «А».

«Це просто якесь прокляття. Мало того, що перед турніром в Іспанії ми втратили ряд ключових гравців, так вже у Марбельї в перший же день вибули Олена Зозулька та Інна Тарасевич. Більше того, більшість дівчат грали з пошкодженнями, тому що просто не було замін. Ми були єдиною командою, яка виступала по суті одним складом. До того ж готовність гравців «Отради» і «Фенікса» непорівнянна. Киянки чесно нам зізналися, що у фізичному плані їм явно не вистачало кондицій. Тому не дивно, що і в моральному плані команді було важко. Я впевнена, не будь у нас такої великої кількості травмованих і однаково хороша підготовка гравців, Україна зайняла б більш високе місце. Ми не гірше більшості команд на турнірі, але так склалися обставини. І під час і після турніру ми спілкувалися з росіянками, і вони не впізнавали нас, кажучи про те, що в Амстердамі була зовсім інша команда. Більше того, англійки, ірландки та валлійки відзначали, що у нас є перспектива. Вважаю, ми не заслуговували вильоту з ТОП-12 і підгрупа «А» не наш рівень ».

Нагадаємо, що на Гран-прі в Іспанії, Україна посіла 10-е місце, однак за підсумками двох етапів чемпіонату Європи опинилася на 11-й позиції і покинула ТОП-12 разом з Шотландією.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»