Новина детально
14 червня 2022 р.

Наша сила – у нашій єдності: спортсмени Покровська стали активними міськими волонтерами

Тренери Покровського міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та активні мешканці міста з перших днів війни долучилися до волонтерської роботи. Вони допомагають розвантажувати транспорт, який привозить з різних куточків України на склади у Покровську гуманітарну допомогу. 

Усього за 3 місяці зусиллями покровських спортсменів було розвантажено понад півтори тисячі тонн гуманітарного вантажу: близько 20 залізничних вагонів та 50 вантажівок. 

Серед тих, хто долучився до волонтерської роботи – тренери з футболу, важкої атлетики, регбі та інші.

Сьогодні у їх руках замість м`ячів та гантелей – коробки з майном. Це харчові продукти, засоби особистої гігієни, дитячі памперси, білизна, матраци та інші життєво необхідні речі. 

«Наша сила – у нашій єдності, - говорять покровські спортсмени. – Сьогодні ми об`єднали зусилля, щоб допомогти мешканцям нашої громади пережити цей важкий час. Тим більш це чудова нагода підтримувати себе у формі. Роботи вистачає, а фізична підготовка стає в пригоді. Віримо в перемогу, після якої обов`язково повернемось до тренувань на спортивних майданчиках».

pokrovsk-rada.gov.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»