Новина детально
15 лютого 2022 р.

Навчально-практичний семінар для вчителів фізичної культури «Нової української школи» (НУШ) в Сумах (ФОТО)

11 лютого 2022 року у м. Суми відбувся Навчально-практичний семінар для вчителів фізичної культури «Нової української школи» (НУШ), за участю директора Державної наукової установи Інститут модернізації змісту освіти МОН, президента ФРУ Євгена Баженкова, заступника голови Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України Андрія Боляка, ректора Сумського державного університету Василя Карпуш.

Семінар об’єднав 150 активних, завзятих вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти з п’яти районів Сумської області. Учасників вразила потужна спортивна матеріально-технічна, гостинність та умови, створені колективом СумДУ.

Вчителі НУШ успішно пройшли майстер класи з регбі від координатора європейської програми «Get Into Rugby» Федерації регбі України Павла Рожкова, а також з чирлідингу від тренерів НУШ Ukrainian Federation of Cheerleading and Cheersport Андрія Боляка та Анастасія Кравченко.

Отримані практичні вміння стали в нагоді при моделюванні сучасного уроку з фізичної культури та знайомстві з комплексним підходом до реалізації програми Президента України «Здорова Україна» в закладах загальної середньої освіти.

Освітній захід відбувся завдяки співпраці Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації (директор - Вікторія Гробова) та Сумського обласного управління (філії) КФВС МОН України (начальник - Владислав Маслов).

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського