Новина детально
04 листопада 2013 р.

Олег Залізний: «Збірна України практично на 100% виконала тренерську установку на гру»

Наставник національної команди України з регбі -15 Олег Залізний залишився задоволений перемогою над Швецією.

«У дебюті гри головним стало питання психології та лідерства в матчі. Як тільки наші ключові гравці заграли, команда відразу ж пішла вперед. Дуже вагому роль у цьому зіграв повернувся після травми капітан Микола Кірсанов, який повів за собою гравців. Поряд з Сергієм Церковним, який також здорово виконував лідерські функції і чудово розпоряджався м'ячем».

«Не можна не відзначити, що збірна України практично на 100 % виконала тренерську установку на гру. Була мета не тільки перемогти, але занести чотири і більше спроби, щоб випередити Швецію у турнірній таблиці. З цим завданням команда впоралася , але через те, що в другому таймі ми 20 хвилин грали в меншості, все ж, одну спробу пропустили. Тим не менш, грою своїх підопічних я звичайно задоволений. Дуже радує, що новачки збірної не випали, а навпаки посилили команду. Більше того, я сподіваюся, що ці регбісти не зупиняться на досягнутому і перетворяться на висококласних виконавців європейського рівня».

Нагадаємо, що день проведення матчу зі Швецією збігся з Днем Народження Олега Васильовича.

«У мене є сім'я вдома, і є регбійная сім'я. Я дуже вдячний всьому колективу, місту Ірпеню, своїм друзям і всі гравцям, які піднесли мені такий подарунок. Для тренера немає нічого краще, ніж перемога його команди у власний День Народження».

Нагадаємо, що Україна здобула переконливу перемогу над Швецією з рахунком 35:11.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції