Новина детально
17 вересня 2013 р.

Іван Дергачьов : « Україна могла показати кращу гру»

Капітан збірної України (U-17) Іван Дергачьов поділився враженнями від виступу команда на чемпіонаті Європи в Литві.

«Думаю, ми могли зіграти краще. На жаль, відсутність потрібної кількості зборів і не зіграність вилилися в такий результат. Не вистачило належної підготовки до турніру. У другій грі ми вже набрали хід, і думаю, якби матчів було більше, Україна могла показати ще кращу гру. Все-таки у нас не було необхідної підтримки між четвертними і сутичкою. Взагалі якщо говорити про гру з Литвою , то почали ми добре - забивши два штрафних. Але потім пропустили спробу і підсіли. Суперник придавив нас і справді зіграв по - господарськи. Однак наприкінці за рахунку 40:30 вже ми могли дотиснути Литву, так як вони явно втомилися . Шкода нам трохи не вистачило часу».

«Що стосується Росії, то вона на голову вище всіх на турнірі. І фізично і технічно - це команда випереджає всіх у нашому дивізіоні. Думаю, при повноцінних збори Україна могла б обіграти Румунію і Литву, але Росію навряд чи».

«Загалом всі гравці зіграли на максимумі того, на що здатні. Звичайно, був присутній мондраж, але зі стартовим свистком він пропадав. Думаю, в плані самовіддачі ми вичавили з себе все».

Відзначимо, що в матчі за третє місце проти Литви Іван Дергачьов поклав три спроби.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха