Новина детально
22 серпня 2013 р.

Владислав Булгаков: «Від"їзд наших гравців до Росії, є позитивним моментом для збірної України»

Президент Федерації регбі України (ФРУ) прокоментував від'їзд Віталія Крамаренко на перегляд до «Єнісею-СТМ».

Президент Федерації регбі України (ФРУ) прокоментував від'їзд Віталія Крамаренко на перегляд до «Єнісею-СТМ».

«Важко судити про те, чи зуміє Віталій закріпитися у складі «Єнісею». Але, на мій погляд, шанси у гравця є, так як перша лінія - досить специфічне амплуа. Козирем Віталія є його молодість і перспективність. А якщо у планах «Єнісею» стоїть омолодження складу, то шанси Крамаренко потрапити в команду збільшуються. Безумовно, відразу зайняти лідерські позиції в красноярській команді йому буде складно, але в майбутньому він може перетворитися на дуже сильного виконавця. Яскравим тому прикладом є Віталій Орлов, якій грає важливу роль, як у «Єнісеї» так і в збірній України ».

Також глава ФРУ згоден з тим, що від'їзд українських гравців у чемпіонат Росії стає тенденцією.

«Так, я погоджуся з тим, що зараз кожне міжсезоння українські гравці укладають контракти з російськими клубами. Але це цілком нормально. У Росії заробітні плати вище, ніж в нашому чемпіонаті. А враховуючи те, що ігрова кар'єра регбіста не така довга, фінансове питання відіграє вагому роль. Поки ми не в силах цю тенденцію виправити, але є в цьому і плюси. Чемпіонат Росії сильніший за наш, тому від'їзд гравців у більш конкурентоспроможну першість є позитивним моментом для збірної України. Гравці не тільки не втрачають своїх навичок, а навпаки підвищують майстерність », - підсумував Владислав Євгенович.

Зазначимо, що в разі успішного перегляду, Віталій Крамаренко стане тринадцятим українцем, котрий виступає в чемпіонаті Росії.



 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції