Новина детально
07 квітня 2018 р.

В Ірпені урочисто пройшла церемонія «Людина спорт-2017»

5 квітня в Ірпінській мерії урочисто пройшла,  вже восьма за ліком, церемонія нагородження найкращих представників спорту у своїх номінаціях – «Людина спорт»,  за результатами спортивних здобутків за 2017 рік.

Слід сказати, що цей захід  зібрав велику аудиторію людей причетних до спорту,  серед яких були, як  титуловані спортсмени та відомі тренери, які підготували  чемпіонів світового та всеукраїнського рівня, так і юні спортсмени, які тільки роблять свої  перші кроки на спортивних аренах та майданчиках, їхні  батьки, наставники, шкільні вчителі фізичного виховання.

Цього вечора, підводячи підсумки спортивного року, що минув,  було сказано  багато теплих слів та поздоровлень на адресу  кращих  спортсменів, тренерів і керівників спорту, які займаються і працюють у нашій спортивній школі, Університеті державної фіскальної служби України, Ірпінських загальноосвітніх школах та інших навчальних закладах, спортклубах міста та  на стадіоні «Чемпіон».

Так, у  головній номінації «Спортсмен року» (в  олімпійських та неолімпійські види спорту) перемогу святкували заслужені майстри спорту Яків Хаммо та Ярослав Амосов.

Відзначимо, що  студент нашого фіскального університету Яків Хаммо є переможцем турнірів з дзюдо Гран-прі Дюссельдорфа та Grand-Slam у Баку, бронзовий призер 1-х  Європейських Ігор, що пройшли у Баку.

Також наш спортсмен Ярослав Амосов  є триразовим чемпіоном світу, дворазовим чемпіоном Європи, чемпіон Євразії, володарем Кубка Європи з бойового самбо, а також на сьогоднішній день він є професійним борцем американської промоутерської компанії «Bellator».

У наступній конкурсній номінації «Спортивна родина» вітали сім’ї Міщенків, Шкурпел та Клименків.

У номінації «Кращий вчитель фізичного виховання» було визнано Костянтина Навоя (СЗШ №2), Миколу Нікітіна (методиста) і Тетяну Бєлікову (СЗШ №3).

Переможцями у номінації «Тренер року» стали заслужений тренер України Леонід Демновецький (регбі), Олег Кудінов (бокс) та Олег Опришко (тхеквондо).

Командою року – 2017 голосуванням обрали регбістів із Ірпінської ДЮСШ — чемпіонів України минулого року.

Також урочисто вшанували й інших спортсменів та людей, причетних до спорту і в решті  номінацій.

irpinsport.org.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»