Новина детально
04 лютого 2015 р.

Змагання серед дитячо-юнацьких команд з регбі-15 та регбі-7 у 2015 році.

Відповідно до рішення звітно-виборчої Конференції Федерації регбі України у складі ФРУ передбачено створення 4-х регіональних асоціацій регбі, які  за допомогою Федерації займатимуться розвитком регбі в регіонах.

Враховуючи створення таких формувань, з метою раціонального використання коштів за рахунок економії на переїзди пропонується проведення всеукраїнських змагань з регбі серед дитячо-юнацьких команд у 2 етапи:

1 етап – попередні регіональні змагання (вони можуть бути виділені в окремі чемпіонати регіональних асоціацій або обласних федерацій), які проводяться регіональними регбійними організаціями; проводяться у квітні-червні 2015;

2 етап – фінальні змагання, проводяться у вересні-жовтні 2015 року.

Регіональні асоціації регбі (західна, центральна, східна, південна) визначають команди-учасниці змагань 1-го етапу та проводять змагання 1-го етапу за регіональним принципом відповідно до регламенту змагань, затвердженому Президією ФРУ за поданням дитячо-юнацької комісії Федерації, у якому передбачається делегування повноважень на проведення першого етапу змагань регіональним організаціям.

Керівництво організацією та проведенням змагань здійснюють відповідні комісії регіональних асоціацій. Звіти про проведення змагань, затверджені керівництвом асоціацій, подаються до Федерації регбі України для підготовки змагань другого етапу чемпіонату протягом 5-ти днів з дня закінчення змагань першого етапу.

Кількість учасників та порядок формування складу фінальних змагань і регламент їх проведення буде визначено після одержання заявок від регіональних федерацій на участь у змаганнях кожної вікової групи.

Чемпіонати України з регбі-15 2015 року проводяться серед молодших юнаків 2004 року народження та молодші, 2002-2003, 2000-2001 та 1998-1999 років народження.

Чемпіонат України з регбі-7 проводиться серед юніорів 1997-1998 років народження.

Пропозиції та листи про участь у чемпіонатах України з регбі-15 та    регбі-7 надсилати до 8 лютого 2015 року за адресою:

kalitenko@sport.gov.ua             myhaylo@gmail.com   


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського