Новина детально
12 листопада 2013 р.

Відомий розширений склад збірної України на матч з Чехією

Наставник збірної України Олег Залізний назвав гравців, які готуватимуться до гри Кубку Європейських Націй (КЄН) проти Чехії.

На навчально-тренувальні збори (НТС) до Львова головний тренер «жовто-синіх» викликав 26 гравців. У першу чергу, відзначимо повернення в обойму національної команди форварда харківського «Олімпу» Олександра Ломакіна. Також не обійшлося і без несподіванок. Шанс дебютувати в регбийки збірної отримали два новачки: захисник «Рівне-ДЮСШ-4 » Андрій Шакура і півзахисник сутички столичного колективу «Ребелс» Андрій Білоусов.

«Андрій Білоусов - гравець, який давно значиться в списках потенційних кандидатів до збірної України. Зараз він вийшов на оптимальний рівень, і ми сподіваємося, що йому вдасться показати таку ж зрілу гру , яку він демонструє у своєму клубі. Андрій Шакура - перспективний регбіст, якого ми намагаємося підтягувати до збірної. Молодим гравцям потрібно потроху адаптуватися до зборів і грі національної команди, щоб коли їм випаде шанс проявити себе, вони були готові», - розповів Олег Залізний.

Розширений склад збірної України на НТС у Львові:

Нападники: Едуард Вертилецький, Віталій Крамаренко, Едуард Козир, Євген Чайка, Віктор Гуленко, Сергій Нікітін, Давид Даушвілі (всі «КРЕДО-1963», Одеса), Олександр Ломакін, Микола Кірсанов (обидва «Олімп», Харків), Олексій Новокрещьонов («Кубань», Краснодар), Дмитро Мокрецов, Микола Александрюк (обидва «Булава», Таганрог), В'ячеслав Красильник («ВВА-Підмосков'я», Моніно), Олександр Хоменко («Епоха-Політехнік», Київ).

Півзахисники: Сергій Церковний («Олімп», Харків), Андрій Білоусов («Ребелс», Київ), Сергій Янчій.

Захисники: Мирослав Шуляк («Оболонь-Університет», Хмельницький), Тарас Марченко, Павло Масюков, Денис Масюков (всі «КРЕДО-1963», Одеса), В'ячеслав Пономаренко, Олег Косарєв (обидва «Олімп», Харків), Віталій Краснодемський («Стріла-Агро», Казань), Максим Тюріков («Новокузнецьк», Новокузнецьк), Андрій Шакура («Рівне»-ДЮСШ-4, Рівне).

Остаточний склад на гру з Чехією тренерський штаб збірної України оголосить увечері 14 листопада. Нагадаємо, що в заявку на гру потраплять 23 регбіста.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»