Новина детально
12 вересня 2017 р.

Валерій Кочанов: «Участь у подібних матчах дає додаткову мотивацію нашим спортсменам»

Головний тренер харківського «Олімпу» про виступ гравців своєї команди в складі збірної Європи проти Польщі в товариському матчі.

- Той факт, що запросили регбістів нашого клубу зіграти за збірну Європи, підтверджує те, що вся робота, яку ми робимо разом з нашим президентом Олександром Ярославським, не марна. З кожним днем ​​ми підвищуємо майстерність як своїх вихованців, так і якість вітчизняного регбі в цілому. Участь в подібних матчах дає додаткову мотивацію нашим спортсменам, які також представляють і збірну України, - підкреслив головний тренер «Олімпу» Валерій Кочанов.

У виставковому матчі, який був приурочений до 60-річчя польського регбі, кращий бомбардир українського чемпіонату Олег Косарєв зіграв весь матч і був точний в 2 реалізаціях, заробивши для збірної Європи 4 очки. Олександр Ломакін провів на полі перший тайм, а після невеликої паузи (в рамках товариської зустрічі дозволено робити будь-яку кількість замін) знову повернувся в гру і дограв до фінального свистка. Незважаючи на те, що збірна Європи поступилася з великим рахунком - 52:19, присутність на полі двох гравців харківського «Олімпу» - знакова подія, адже вони єдині представники українського чемпіонату, що брали участь в матчі такого високого рівня.

Прес-служба РК «Олімп»  

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського