Новина детально
18 грудня 2016 р.

Засідання президії Федерації регбі України за підсумками роботи у 2016 році.

Основними питаннями обговорення було підбиття підсумків виступів збірних команд України з регбі на чемпіонаті Європи 2016 року – національних  чоловічої і жіночої, а також чоловічої і жіночої збірних віком до 18 років. Також обговорювались питання роботи комітетів так комісій Федерації, та планування бюджету і календарного плану заходів на 2017 рік. На засіданні президії було призначено головних тренерів збірних команд з регбі за підсумками конкурсного відбору.

Робоча група з розробки програми розвитку регбі в Україні до 2020 року  доповіла про процес створення цього важливого документу.

До участі у засіданні президії були залучені члени президії ФРУ – представники Дніпропетровського, Закарпатського, Івано-Франківського Київського, Львівського, Одеського, Рівненського, Тернопільського, Харківського, Хмельницького, регіонів, де цей вид спорту набув найбільшої популярності. До роботи президії були запрошені провідні тренери, партнери, активісти. Загалом у засіданні участь понад 30-ти учасників регбійного руху України.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха