Новина детально
05 лютого 2015 р.

Регбі-15 серед юніорів. Підготовка до участі у чемпіонаті Європи серед юніорів до 18 років.

1 лютого 2015 року юніорська збірна команда України з регбі-15 закінчила другий етап підготовки до участі у чемпіонаті Європи серед юніорів до 18 років, який пройде з 26 березня по 5 квітня 2015 року у            м. Тулузі (Франція). Перший етап, навчально-тренувальний збір на базі Олімпійського спортивного центру «Конча-Заспа», було проведено з 2 по     10 грудня минулого року.

Планом підготовки команди передбачалось одно-дводенні збори кандидатів до збірної команди в регіонах країни, гравці яких були залучені до підготовки команди на першому етапі. Планом проведення цих заходів передбачалось етапне тестування гравців, перегляд кандидатів до збірної, які з різних причин не змогли взяти участь у першому етапі підготовки, та проведення навчально-тренувальних ігор. 

У січні 2015 року було проведено чотири таких заходи – два в м. Ірпінь (Київська область), містах Одесі та Івано-Франківську.

11 та 18 січня 2015 року в Ірпені відбулися збори гравців команд центрального регіону, на якому були проведені навчально-тренувальні заняття, де оцінювались здібності кандидатів до збірної реалізовувати запропоновані тренерами команди тактико-технічні завдання.

24-25 січня цього року в Одесі було проведено тестування гравців та тренувальну гру з місцевою командою “Академія”, а 1 лютого такий же збір та гру з командою “Роланд” було проведено у Івано-Франківську за участю гравців команд західного регіону.

У заходах взяли участь 41 кандидат до збірної юніорської команди України. За підсумками другого етапу тренерський склад команди визначить кандидатів для участі у заключному етапі підготовки до чемпіонату Європи.   


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»