Новина детально
14 листопада 2013 р.

Владислав Булгаков: «Все в матчі з Чехією буде залежати від настрою і майстерності наших регбістів»

Президент Федерації регбі України Владислав Булгаков вважає , що збірна України повинна отримати перемогу у виїзному матчі з Чехією.

«Чехія зараз йде на останньому місці в нашій підгрупі, а це свідчить про те, що наш майбутній суперник - слабша команда в дивізіоні «1В». Втім, після перемоги над Швецією, чеська збірна знаходиться на емоційному і психологічному підйомі, тому звичайно вони постараються зачепитися за позитивний результат. Втім, на 90 % я впевнений в тому, що Україна обіграє Чехію. Все в матчі буде залежати від настрою і майстерності наших регбістів».

Нагадаємо , що у грі проти України, наставник чехів Мартін Кафка не зможе розраховувати на половину гравців виступаючих у Франції.

«Регбісти виступаючі у Франції, є важливими виконавцями для збірної Чехії. І якби суперник зібрав оптимальний склад, то це тільки додало б матчу видовищності. Втім, не думаю, що навіть за наявності всіх найсильніших, Чехія змогла б здобути перемогу».

Нагадаємо, що в матчі першого кола Україна в Дніпропетровську обіграла Чехію з рахунком 42:15.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції