Новина детально
09 вересня 2013 р.

Владислав Булгаков: «У цьому сезоні ми побачили боротьбу лише за 2 -3- і місця»

Президент Федерації регбі України (ФРУ ) Владислав Булгаков підвів підсумки минулого сезону чемпіонату України з регбі -7 , серед команд Суперліги . 

«Я б хотів, щоб команди, що розташовуються в нижній частині турнірної таблиці підтягувалися до лідерів», - говорить Владислав Євгенович . «Безумовно, «Олімп» заслужено став чемпіоном, але будемо сподіватися, що в майбутньому більша кількість команд зможуть скласти їм конкуренцію. Так як в цьому сезоні ми побачили боротьбу лише за 2-3-і місця. Втім, це вже завдання самих колективів рости і прогресувати, а «Олімпу» я хочу побажати такої ж впевненої гри і надалі». 

«Для зростання конкуренції в чемпіонаті командам необхідно подолати системні проблеми, які існують не тільки у Федерації регбі України, а й у державі. У першу чергу - це відсутність фінансування. Місцеві бюджети не виділяють гроші, а у зв'язку з кризою і комерційні структури неохоче вливають інвестиції в розвиток команд. А без повноцінної підготовки, яка вимагає фінансових вкладень, успішно виступити протягом усього чемпіонату дуже складно», - резюмував Владислав Булгаков.

Зазначимо, що харківський «Олімп» здобував перемоги абсолютно на всіх турах чемпіонату, при цьому не зазнавши жодної поразки.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»