Новина детально
06 грудня 2013 р.

Владислав Булгаков: «Не збереження прописки в елітних дивізіонах - об"єктивний результат»

Президент Федерації регбі України Владислав Булгаков підвів підсумки минулого року.

«Рік був дуже важким», - говорить Владислав Євгенович. «На жаль, українським національним командам чоловічої та жіночої не вдалося виконати завдання і залишитися в елітній європейській підгрупі з регбі-7. Тим не менш, ми сподіваємося, що в наступному сезоні обидві збірні покажуть найкращі результати. Хоча, відверто кажучи, тут багато що залежатиме від вливання належних інвестицій. Ми дуже розраховуємо на отримання гідного фінансування від Міністерства молоді та спорту. Так як, враховуючи ті умови, в яких Федерація перебувала в цьому році, складно було надати необхідну підтримку нашим національним командам. Тому не збереження прописки в елітних дивізіонах можна вважати об'єктивним результатом нинішнього стану справ».

«Що стосується регбі-15, то в поточному розіграші Кубка Європейських Націй збірна України виконала поставлене завдання на 90%. Однак повинен сказати, що у виїзному матчі з Польщею і в домашній зустрічі з Німеччиною нам трохи не вистачило везіння. Хоча знову варто визнати, що збори напередодні таких відповідальних ігор повинні бути довше».

Нагадаємо, що після восьми зіграних матчів у Кубку Європейських Націй збірна України з регбі-15 йде на 4-му місці в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 19 очок.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»