Новина детально
24 вересня 2016 р.

Інтерв"ю головного тренера Національної збірної України з регбі Валерія Качанова напередодні матчу Польща - Україна


В суботу відбудеться матч Україна-Польща в м. Люблін. Які Ваші прогнози?
- Прогнози лише найоптимістичніші. Польщу ми перемогли минулого року, при чому всі рази, один раз перемогли з особливо великим відривом по очках. На жаль, ми не змогли зібрати бажаний склад збірної, також мали лише один день на збори, це дуже важко для всіх нас, ми зараз взяли не зовсім оптимальний склад з того, що могли, але це не є наш повний бойовий склад. Порівняно з минулим роком, склад команди відрізняється відсотків на 70, а це була команда, яка грала з Молдовою, Нідерландами.
Яка готовність хлопців, які будутть цього разу боротися за збірну?
- Всі хочуть грати, більше того, аж горять бажанням перемагати, але знову ж таки, це не є той оптимальний склад, який би хотілося. Травми, побутові проблеми, саме ці дрібниці зіграли з нами зараз поганий жарт.
Які прогнози на Чемпіонат Європи вцілому?
- Зараз, тяжко однозначно сказати, Португалія, яка зараз вийшла в наш дивізіон, а це дуже хороша команда, команда Швеції – для нас взагалі загадка, різниця між ними (в т.ч. Польща) і нами – вони залучають іноземних фахівців і професіоналів, які дають нове бачення, підхід, ідеї, і ці команди швидко прогресують. Ми, звичайно, стараємось бути на рівні, але на жаль, саме через фінансування і всілякі дрібниці нам не вдається зібрати саме той колектив, який ми хочемо, проте, я впевнений – це все в майбутньому, все буде добре, сподіваємось завжди на краще.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»