Новина детально
20 вересня 2013 р.

Збірна України завершила підготовку до Гран -прі Європи

Національна команда України з регбі-7 завершила навчально-тренувальні збори (НТС) у Києві напередодні другого і вирішального туру Гран-прі Європи. Підсумки підготовчого періоду підвів головний тренер «жовто-синіх» Олег Залізний.

«Зборами я дуже задоволений. Гравці перебувають у хорошому фізичному стані і непоганих ігрових кондиціях. Дисципліна і мікроклімат в команді теж на хорошому рівні. Єдине чого нам не вистачило - це ігрового збору. Те, що ми напрацювали потрібно було відрепетирувати безпосередньо в грі, а такої можливості, на жаль, не було. Тому генеральною репетицією до Бухаресту у нас був Ліон».

Також Олег Васильович, розповів про непотрапляння до складу Сергія Янчія та Руслана Радчука і поділився думкою щодо дебютанта Євгена Залевського.

«Сергій Янчій дограє сезон у «Булаві» на уколах, так як у нього травма гомілкостопа. Руслан Радчук відверто кажучи - провалив тести, які були в перші дні зборів. Євген Залевський ще не готовий. Він новачок в збірній і звичайно конкурувати з досвідченими регбістами йому складно. Однак я дав йому завдання і якщо він буде його виконувати, у нього все вийде, і ми знову викличемо його до збірної».

Заключний тур Гран-прі Європи пройде 21-22 вересня у Бухаресті.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського