Новина детально
17 вересня 2013 р.

Владислав Булгаков: «Створення молодіжної ліги - проект дуже вдалий»

Президент Федерації регбі України Владислав Булгаков поділився враженнями від центральної гри 8-го туру молодіжної ліги між одеської «Академією» та київським «Політехніком».

«Мені дуже сподобалася сьогоднішня гра. Незважаючи на погодні умови, обидві команди продемонстрували величезне бажання перемогти. Зазначу, в першу чергу київську команду, яка незважаючи на слизький м'яч, намагалася виходити зі своєї зони «на руках». Це заслуговує поваги. «Академія» вразила тим, що продемонструвала дуже зрілу гру. Незважаючи на те, що гравці молоді, вони проявили свою майстерність в повній мірі і по-справжньому були одним згуртованим колективом. Одесити сьогодні виграли з бонусом абсолютно заслужено».

«Безсумнівно, рівень молодіжної ліги зростає. І такі ігри тому підтвердження. І «Академія» і «Політехнік» показали дорослу гру і заслужили теплі слова. Вважаю, створення молодіжної ліги проект дуже вдалий, який ми будемо розвивати».

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»