Новина детально
02 жовтня 2017 р.

Одеська «Отрада» - чемпіонки України з регбі-7

1 жовтня в Києві завершився розіграш чемпіонату України жіночої Суперліги з регбі-7 2017-го року. Підопічні Дмитра Кірсанова, завоювавши титул ще в попередньому турі, фінішували на мажорній ноті - без поразок.

Незважаючи на відсутність ряду лідерів, одеситки здолали головних конкуренток у боротьбі за медалі столичний «Авіатор» (10:7) і харківський «ХТЗ-Олімп» (26:5). Львівські «Леви» і зовсім не приїхали на турнір.

У підсумковій турнірній таблиці «Отрада» - перша (4 очки), «Авіатор» - другий (10 балів). За додатковими показниками киянкам поступився «ХТЗ-Олімп» - 10 пунктів. «Леви» замикають турнірну таблицю - 16 очок.

За весь сезон одеситки не програли жодного матчу. Цей титул став для «Отради» другим поспіль і восьмим в історії.

Дмитро Кірсанов, тренер РК «Отрада» (Одеса): «Так як ми де-факто були чемпіонами, команда була налаштована не на результат, а на красиву гру в задоволення, що у нас і вийшло. Цей титул дуже важливий для «Отрада», тому як утримати лідерські позиції значно складніше, ніж завоювати. Ми домоглися поставленої мети і в наступному році налаштовані знову стати кращою командою країни».

Завершиться сезон 2017 Кубком України і молодіжним першістю U-21.

Юрій Платика

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха