Новина детально
17 липня 2015 р.

18-19 липня – вирішальні дні для українського олімпійського регбі.

    Отже, субота та неділя стануть вирішальними днями для чоловічої та жіночої збірних команд України на шляху до олімпійського турніру в Ріо-2016. Саме в ці дні у Лісабоні відбудуться фінальні європейські кваліфікаційні турніри, які визначать по три чоловічих та жіночих команди, які продовжать боротьбу за останні олімпійські путівки (по одній у чоловіків та жінок) на регбійний турнір Олімпійських ігор 2016 року в Бразилії.

    Склад учасників турнірів визначався за підсумками чемпіонатів Європи 2015 року. І у чоловіків, і у жінок до числа 12 команд виходили команди з серії Гран-прі, по 3 кращі команди з дивізіону А та команда-переможець дивізіону В. Всі команди розподілені на 3 групи по 4 команди в кожній.

    Система Бергера визначила в суперники чоловічої команди України (стартовий рейтинговий номер 10) команди Португалії (№3), Бельгії (№4) – команди з серії Гран-прі та Польщі (№9) з дивізіону А. Саме ця команда, двічі вигравши в українських хлопців, виборола місце у складі Гран-прі 2016 року. Отже, українським регбістам доведеться прикласти чимало зусиль, щоб вибороти місце  у складі чвертьфіналістів.

    Дещо краща ситуація у жіночої команди України, яка маючи стартовий рейтинговий номер 5, потрапила в компанію до сильної Ірландії (№3) з Гран-прі та команд Бельгії (№ 8) та Румунії (№9), які відібрались для участі у турнірі, виборовши 1 та 2 місця у дивізіоні А. Сподіваємось, що шлях до чвертьфіналу українки прокладуть. І далі теж підуть.

    А ми тримаємо кулаки і чекаємо результатів виступів наших команд. 


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»