Новина детально
10 листопада 2014 р.

Збірна України програє Молдові

8 листопада в матчі 2-го туру Кубку Європейських Націй збірна Молдови приймала Україну.

Господарі зі старту почали виправдовувати свій статус фаворитів протистояння. Потужний старт молдавської команди завершився заносом вже на 6-й хвилині: скрам-хав Микола Кіріле приземлив м'яча в заліковці українців після сутички в п'ятиметрової зоні. Втім, одразу ж після пропущеної спроби українці перехопили ініціативу і досить швидко відновили паритет. В ході позиційної атаки правим флангом послідував пас ногою у вільну зону, де Павло Масюков, який опинився першим на м'ячі, безперешкодно вбіг в залікове поле - 5:5. Ігор Снісаренко забив реалізацію 5:7. А трохи згодом кiкер «жовто-синіх» ударом зі штрафного додав ще три очка в скарбничку гостей (5:10).

Поступаючись у рахунку форварди «гайдуків» знову запрацювали на повну потужність і протаранили оборону гостей. Автором заносу став Іон Кавкалюк - 10:10. На 29-му оберті секундної стрілки проблеми гостей посилилися травмою Ігоря Снісаренко, замість якого на поле вийшов Андрій Шакура. Гравець столичного «Авіатора» взяв на себе роль бьющего, однак забігаючи вперед, скажімо, що 31-му номеру української команди так жодного разу і не вдалося відзначитися в звітному матчі. Але, повернемося до гри, в якій господарі незадовго до перерви знову зуміли вийти вперед. Третю спробу підопічні Сергія Моцка організували по не раз перевіренiй схемi: після вкидання ауту «гайдуки» побудували мол, дійшли до залікового поля українців, де хукер Руслан Дороган приземлив м'яча - 15:10. Крейг Фелстон забив реалізацію - 17:10.

В перерві Зураб Кікачеішвілі провів одразу три заміни. Замість Євгена Чайки, Миколи Кирсанова і Руслана Радчука на поле вийшли Микола Александрюк, Олександр Полянський та Олександр Хоменко відповідно. І потрібно сказати, що з замінами тренер не прогадав. Стартова 20-хвилинка другого тайму пройшла з великою перевагою збірної України. Створивши тиск на господарів «жовто-сині» заробили штрафний на чужій половині поля, пішов швидкий розіграш і спроба Олександра Хоменка по краю. Андрій Шакура складну реалізацію змазав. На жаль, розвинути свій успіх гості не зуміли. Більш того, збірна Молдови всіма силами пішла вперед і провела просто забійну кінцівку зустрічі.

На 65-й хвилині в ході позиційної атаки господарів нападник італійського «Ровіго» Георгій Гажіон здійснив чудовий індивідуальний прохід і спробою приніс своїй команді бонусне очко 22:15. Реалізація Фелстона 24:15. А вісім обертів секундної стрілки по тому нападники «гайдуків» сотворили невеликий шедевр. Молдавські форварди потужним молом пройшли близько 25-ти метрів, в результаті чого Максим Кобилаш ще одним заносом встановив остаточний рахунок матчу - 29:15.

Молдова (17) 29:15 (10) УкраїнаСпроби: Кіріле (6), Кавкалюк (21), Дороган (32), Гажіон (65), М. Кобилаш (73) - П. Масюков (12), Хоменко (58);Реалізації: Фелстон-2 (32, 65) - Снісаренко (12);Штрафний: Снісаренко (18).

Свій наступний матч збірна України проведе 15 листопада в гостях iз Бельгією.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського