Новина детально
30 січня 2015 р.

Про створення Західноукраїнської асоціації регбі у складі Федерації регбі України

Враховуючи тенденції децентралізації влади та з метою підсилення ролі територіальних громад, звітно-виборча Конференція Федерації регбі України від 13 грудня 2014 року прийняла рішення про організацію регіональних асоціацій у складі Федерації регбі України. Обласним федераціям західного, центрального, східного та південного регіонів запропоновано створити відповідні асоціації регбі.

Створеним асоціаціям пропонується за підтримки Федерації регбі України вести самостійну роботу з розвитку регбі в регіонах.

На виконання рішення Конференції 24 січня 2015 року у м. Львові відбулось розширене засідання представників обласних федерацій західного регіону України – Закарпатської,  Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Делегати, на підставі рішення зборів представників обласних федерацій регбі Західної України від 07 грудня 2014 року,  яке відбулось у м. Тернополі, прийняли рішення про створення Західноукраїнської асоціації регбі у складі Федерації регбі України та обрали керівні органи асоціації.

Президентом Західноукраїнської асоціації регбі обрано Адамика Петра Михайловича (м. Львів), віце-президентом Ярему Михайла Івановича (м. Івано-Франківськ), виконавчим директором – Грабовського Юрія Франковича (м. Львів).


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського