Новина детально
10 лютого 2015 р.

У Львові побачила світ книга «Довідник з регбі».

Бог, Україна, Свобода! Саме таким волелюбним гаслом наповнює серця читачів книга “Довідник з регбі”, написана Тарасом Дацьком. Адже саме на полі, в командній грі можна відчути це почуття свободи, відпустити всі проблеми та незгоди та усвідомити, що під час гри ти знаходишся на “полі” свого маленького світу, де все залежить лише від тебе та твоїх товаришів по команді.

“Довідник з регбі” складається з шести розділів, що викладені на 425 сторінках, які занурюють читача в історію зародження та розвитку регбі як виду спорту, розповідають про змагання, які відбувались в Радянському Союзі та в незалежній Україні, відображають історію зародження різних видів спорту з м'ячем і регбі в Англії та Британії, розповідають про закони гри, створення Регбі-Футболу, зародження перших клубів і союзів, перші змагання і перші подорожі, історію нарахування очок; розповідають  про зародження регбі та культивування його у Львові в радянський період та за часи незалежної України.

Дана книга призначена як для регбістів, так і для широкого кола читачів, які цікавляться різними ігровими видами спорту з м’ячем.

Замовити книжку можна за електронною поштою:    lutdrugby@gmail.com         rugbyorgua@gmail.com


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського