Новина детально
31 жовтня 2016 р.

Олег Етнарович: "Перемога надає оптимізму на увесь наступний сезон"

Президент Федерації регбі Одеської області і президент "КРЕДО-1963" оцінив виступ команди в завершальному матчі сезону проти харківського "Олімпу".

"Одеські регбісти довели, що у них є характер і мужність. Контролюючи матч з першої і до останньої секунди, в напруженій битві вони перемогли 13:10. Запорукою успіху стала гра в обороні і пошук свого шансу на атаку. Здорово проявили себе на полі Зураб Кікачеішвілі і Микола Деліегрієв, який змістився на позицію флай-хава із звичного дев'ятого номера".

"Хоча харків'яни і зрівняли рахунок за дві хвилини до фінального свистка, точний штрафний на останніх секундах майже з центру поля відновив справедливість - перемога " КРЕДО". І нехай по сумі двох матчів у нас знову "срібло", результат останньої гри надає оптимізму на увесь наступний сезон. Радий тому, що разом з командою розділив цю перемогу на стадіоні в Харкові. Поздоровляю усіх шанувальників регбі в Одесі!".

Нагадаємо, що "КРЕДО-1963" виграв у "Олімпу" 13:10, але програвши в першій зустрічі 8:42, за підсумками двох матчів завоював срібні нагороди національної першості.

Credo63.com


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха