Новина детально
31 жовтня 2016 р.

У рамках Свята регбі в столиці пройшов турнір серед дітей (ФОТО)

29 жовтня 2016 року на полі стадіону "Спартак" на Святі регбі, присвяченому групі ветеранських ювілеїв, - 50 років участі київської команди в Першому Чемпіонаті СРСР з регбі (1966 р.) в м. Тбілісі, 65 років Володимиру Миколайовичу Українському, 75 років Юрієві Георгійовичу Бірулі, брали участь і дитячі команди.

З шести запрошених київських команд, участь взяли ВСЬОГО три клуби: РК "Дарниця" (2003-2004), РК "Антарес" (доповнений гравцями "Пегас") і дві змішані рівноцінні команди РК "Пегас" - з гравців (хлопчиків і дівчаток) 2002-2006 років народження.

Усі команди-учасники продемонстрували хорошу гру і бажання перемогти. І навіть дощ під кінець турніру не змусив дітей покинути поле, не закінчивши гру до кінця.

Честь і хвала гравцям РК "Дарниця"! Хлопці молодці!!! Величезне спасибі за участь! Програвших - нема! Є загальна любов до регбі!!!

Після гри усі діти отримали солодкі пригощання і пам'ятні призи.

Низький уклін і глибока повага ветеранам українського регбі, які подарували і зберегли таку дивовижну, динамічну гру нинішньому підростаючому поколінню.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського