Новина детально
30 жовтня 2016 р.

НАВЧАННЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОГРАМІ З "РЕГБІ-5" В КРИВОМУ РОЗІ (ФОТО)

27-28 жовтня на базі № 119 школи Федерація регбі Кривого Рогу спільно з Управлінням освіти і науки Кривого Рогу провели теоретичне і практичне навчання з "Регбі-5" для вчителів фізичної культури загальноосвітніх шкіл Кривого Рогу. Дводенне навчання пройшли 27 вчителів з усіх семи районів міста.

У перший день теоретичну частину викладав куратор проекту "Дитяча Регбійная Ліга"- Пухальський Олександр.

У другий день учасники повчальних курсів на практиці засвоювали ази регбі під керівництвом головного тренера Федерації регбі Кривого Рогу - Миненкова Святослава.

По закінченню дводенного навчання усі учасники отримали офіційні сертифікати ФРУ і ФРКР.

Керівник Федерації регбі Кривого Рогу - Євгеній Дудка: "вже незабаром учителі, які пройшли навчання, почнуть тренувальний процес в школах". Федерація регбі Кривого Ріг забезпечить школи усім необхідним для тренувального процесу і участі в "Дитячій Регбійній Лізі". Наше дітище "Дитяча Регбійна Ліга" набирає обороти і найближчим часом буде представлена в новому розширеному форматі. Це єдиний турнір в Кривому Розі серед шкільних команд, де за звання чемпіона команди боротимуться упродовж усього навчального року".


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції