Новина детально
12 листопада 2013 р.

«Роланд» - бронзовий призер Кубка Незалежності Польщі

11 листопада в Варшаві відбувся другий в історії розіграш Кубка Незалежності Польщі з регбі-7.

Нагадаємо, що Україну на змаганнях представляв івано-франківський «Роланд». У рамках групового етапу підопічні Михайла Яреми розгромили варшавську команду «Фрогс» 33:0 і крупно поступилися юніорській (U-19) збірній Польщі 14:40. У півфіналі «Роланд» всуху програв національній команді Польщі з регбі-7 24:0. А в грі за третє місце івано-франківці впевнено обіграли варшавську «Легію» 26:5 і завоювали бронзові медалі турніру. Зазначимо, що у фіналі національна команда Польщі з великими труднощами обіграла юніорську збірну з рахунком 19:17.

Підсумки виступу українського колективу підвів наставник «Роланда» Михайло Ярема.

«Порівняно з 2011 роком, коли« Роланд »вперше приїжджав на цей турнір, зараз ми вже мали досвід гри з польськими командами. Звичайно, вагому роль зіграло те, що Кубок Незалежності проводився в понеділок, і ми не зуміли привезти ряд гравців основного складу. В цілому, команда могла розраховувати на більш позитивний результат. Однак індивідуальні помилки, допущені у зустрічах з юніорської і основний збірними Польщі, ламали тактичні схеми і плани на матчі. А після того, як гравці приходили в себе і вирівнювали гру, часу на те щоб відігратися вже не вистачало. Якщо підсумувати виступ «Роланда», то вважаю, команда виступила задовільно».

Нагадаємо, що на першому розіграші Кубка Незалежності Польщі з регбі-7 «Роланд» посів п'яте місце.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського