Новина детально
05 квітня 2017 р.

Збірна Донецької області з регбі повернулася додому з бронзовими медалями

    2 квітня в Кривому Розі пройшов відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з регбі-7. У змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів з 8 команд: РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-1, РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-2 (Кривий Ріг), РК «Дніпро» (Дніпро), РК «Бастіон» (Кременчук) , РК «Кмет» (Запоріжжя), РК «Північні вовки» (Суми), збірна Дніпропетровської області та збірна Донецької області.

    Збірна Донецької області, до складу якої увійшли кращі спортсмени з Покровська, Селидового та Білозерського, досить успішно виступила на чемпіонаті сусідньої області.

    Поступившись лише досвідченій команді РК «Дніпро» і здобувши дві впевнені перемоги над РК «Кмет» із Запоріжжя та РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-2 з Кривого Рогу, збірна Донецької області зайняла друге місце в своїй підгрупі.

    У матчі за третє місце спортсменам Донецької області протистояла команда РК «Бастіон» з Кременчука, яка активно розпочала гру - вже на початку матчу здійснили спробу і повели в рахунку 5:0. Далі ініціативу в свої руки взяли регбісти Донецької області, і до кінця матчу продовжували набирати ігрові очки - у підсумку гра закінчилася з рахунком 31:5 на користь збірної Донецької області.

    У фіналі турніру зустрілися господарі поля «Гірник-ПАТ КЗРК»-1 та РК «Дніпро». У впертій боротьбі перемога дісталася регбістам з Дніпра - 21:12.

   «Нашій команді вдалося показати хороший результат і знову заявити про себе. Справа в тому, що у зв'язку з проведенням АТО в Донецькій області, доросла команда практично розпалася, і ми не виступали в чемпіонатах з регбі-7 з 2013 року, в 2014 році з труднощами дограли чемпіонат України з регбіліг. На цей рік у нас грандіозні плани і багато роботи - ми заявилися дорослою командою у вищу лігу чемпіонату України з регбі-7 і двома дитячими командами у чемпіонати України з регбі-15 і регбіліг» - розповідає тренер збірних команд Донецької області з регбі, майстер спорту України Ігор Юркін.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»