Новина детально
31 січня 2017 р.

Рішення Президії Київської міської Федерації регбі

    25 січня 2017 року відбулось чергове засідання Президії Київської міської Федерації регбі (далі – КМФР) на якому президент КМФР Г. В. Джангірян оприлюднив свою заяву про те, що у зв’язку з сімейними обставинами він складає з себе тим­ча­сово на строк до 01.06.2017 року повноваження президента КМФР.

    Президія КМФР доручила тимчасове виконання обов’язків президента КМФР віце-президенту КМФР Бобовику М. І.  на строк відсутності президента КМФР Джангіряна Г. В.

    Крім того, Президія прийняла рішення готувати позачергову звітно-виборчу конференцію КМФР та підготувати для внесення до статуту КМФР ряду змін на вимогу чинного законодавства України які готуватиме комісія під головуванням Ажеганова І. Г.

    Також були обговорені питання організації міських змагань з регбі в поточному році  та надані доручення щодо підготовки відповідних регламентів їхнього проведення на 2017 рік.


http://kievrugby.org.ua/





 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»