Новина детально
17 липня 2015 р.

Вони полетіли. А ми залишилися, з надією на їх гарний виступ.

    Сьогодні рано вранці в португальський Лісабон полетіла і друга регбійна делегація - чоловіча збірна команда України з регбі-7. Днем раніше туди ж вилетіла жіноча команда.

    Обидві наші команди 18-19.07.2015 візьмуть участь у фінальних Європейських Олімпійських кваліфікаційних турнірах з регбі-7, в яких визначаться по 3 кращих команди від Європи для участі у Всесвітніх Олімпійських кваліфікаційних турнірах.

    Вони полетіли. Залишилися позаду всі сумніви:

- чи надасть компанія «Скай лайн» авіаквитки для вильоту команд без попередньої оплати (загальна вартість авіаквитків близько 550 тис.грн.) Особливо у світлі проблем, що виникли через припинення обслуговування Міністерства молоді та спорту України «Радикал-банком» через введення в цей банк тимчасової адміністрації; адже саме Мінмолодьспорт фінансує більшу частину витрат по участі команд у турнірах - спасибі, допомогли, видали авіаквитки;

- де взяти валюту (трохи менше 10000 євро) на оплату витрат по перебуванню команд в Лісабоні, коли ще за попередні виїзди на європейські змагання Мінмолодьспорт не повернув гроші за здані звіти - спасибі всім, хто допоміг. Зібрали і відрядили команди.

    Вони полетіли. Жіноча команда вже напевно вчора провела тренування, чоловіча ще в дорозі.

    А ми сподіваємося і віримо в їх гарний виступ, з нетерпінням чекаючи результатів зіграних ігор.


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»